Ragyogó szemek, a foci iránti szerelem, egy lehetőség és egy hosszú, de boldog út kezdete…

“Az emberek nagysága nem a gazdagságban vagy a hatalomban rejlik, hanem a jellemben és a jóságban. Minden ember ugyanúgy ember, mint a többi, minden embernek vannak hibái és hiányosságai, de születésétől fogva mindenkiben rengeteg jóság is van. S ha az ember arra törekedne, hogy inkább felszínre hozza a jóságot, mint elfojtsa magában, s a szegény embereknek megadná azt az érzést, hogy ők is emberek, ehhez nem csak pénzre vagy vagyonra van szükség, mert ebből nincs mindenkinek elajándékozni valója.” – Anne Frank

Ezzel az idézettel kezdenénk azt az adomány gyűjtési akciónkat, amit a Szent István Sportegyesület Labdarúgó szakosztálya a Tanoda Jobbító Alapítvánnyal közösen “FOCI CSUKA AKCIÓ” névvel hirdetett meg. Az adományokba jó állapotban lévő foci és sportcipőket, sportruházatot, sportfelszereléseket, gyermekruhákat vártunk. Az akciót meghirdetve a Kelen SC aprajának-nagyjának és az FTC U14-es labdarúgócsapatában focizó gyermekek szüleinek segítségével nagyon rövid idő alatt gyűlt össze jókora felajánlás, amit a mai napon juttattunk le a Szabolcs-Szatmár-Bereg megyei községbe Tiszadobra, és adtunk át mindenki nevében a gyerekeknek. A csomagokról, az útról, a fogadtatásról készült fotók szerintem magukért beszélnek, hogy egy nemes célt szolgálva jó helyen értek célba adományaink, Emellett sikerült még pár doboznyi könyvet is felajánlanunk a helyi Antall József könyvtárnak.

Ezúton szeretnénk megköszönni mindenkinek aki bármivel is hozzá járult ehhez a nemes dologhoz, valamint minden gyereknek kívánjuk, hogy használják örömmel az ajándékokat!!!!!!!

Hajrá Tiszadob SE! – Hajrá SZISE!

Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük