Kedves Istvánosok!

Orbán Viktor miniszterelnök úr előterjesztésére állami ünnepünk, augusztus 20-a alkalmából Áder János köztársasági elnök úr állami kitüntetést adományozott Szabó Balázsné dr. részére, amit Rétvári Bence, az  Emberi Erőforrások Minisztériumának parlamenti államtitkára augusztus 16-án adott át, a Pesti Vigadóban.

Örömmel értesítünk benneteket, hogy a tegnapi napon Szabó Balázsné dr. Magyar Arany Érdemkereszt állami kitüntetésben részesült.

Gizi néni – Apáczai Csere János díjas pedagógus – ezt a magas állami elismerést a középiskolai közgazdasági képzésben közel öt évtizeden keresztül végzett elhivatott, kiemelkedő oktató-nevelő munkája és oktatásfejlesztési tevékenysége elismeréseként kapja.

 

Gizi néni egész életét volt diákjainak – nekünk szentelte, ebből húsz éven át irányította volt iskolánkat.

Reméljük, hogy a magas elismerés örömében valamennyien osztoztok és szeretettel gondoltok az együtt töltött évekre.

Szívünk minden szeretetével ezúton is köszönjük Gizi néninek áldozatos munkáját, további jó egészséget kívánunk neki.

„Volt Istvánosok Baráti Köre” vezetősége

3 thoughts on “Kitüntetésben részesült Gizi néni”

  1. Én ugyan nem akkor voltam az iskola diákja, amikor Szabó Balázsné dr. volt az igazgató, hanem korábban. Minden eredménynek örülök, ami az iskolánkkal kapcsolatos, így a benne dolgozók sikerének is. Ismeretlenül is gratulálok a Tanárnőnek, akiről a diákok ilyen szeretettel írnak, beszélnek, annak az már egy kitüntetés, az állami elismerés meg hab a tortán. Isten éltesse erőben, egészségben és továbbra is ilyen szeretetben élhessen-ezt kívánom nagy-nagy tisztelettel.

  2. Mint volt Istvános, és drága Nővérem osztályfőnöke, tiszta szívből gratulálok ezért a megérdemelt kitüntetésért. Egész életét a hivatásának szentelte, volt diákjairól soha nem feledkezett meg. Összetartó ereje, hatalmas szeretete számomra példaként szolgál! Köszönöm, Neki és összetartó osztályának a paralizisben szenvedő Testvérem minden nemű támogatását! Nincs olyan példa előttem, mely az Ő tevékenységét felülmulná. További jó egészséget kívánok-szeretettel!
    Huszarné Gálik Zsuzsa

Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük