A Magyar Nők című, M5 csatornán futó dokumentumsorozat küldetése, hogy bemutassa hazánk egykori és a mai kor nagyszerű nőinek életét, hitvallásukat, küldetésüket. Mitől váltak ők koruk egyik legkimagaslóbb alakjukká.

A műsor, a múlt hétvégén szeretett iskolánk egykori igazgatónőjének életét mutatta be. Érdekesség, hogy Takaróné Dr. Gáll Beatrix igazgatónőnk életéről a Baráti Kör kiadásában már jelent meg füzet. Akiknek nem áll rendelkezésére és ezt szívesen elolvasnák, ők a honlapunkon is, részekre bontva meg tudják ezt tenni, mivel a teljes füzet tartalmát elérhetővé tettük.

Ez utóbbi, azaz, hogy a honlapunkon is olvasható az írás – a riporter elmondása szerint – nagyban hozzájárult, hogy ez a kis film elkészüljön, mivel értékes információkkal szolgált a további kutatásokhoz. Számunkra, akik részt vesznek az iskolánk történetének hosszútávú fenntartásásában és a régmúlt kutatásaiban, ezek publikálásában, igazán nagy elismerés. Köszönjük!

A videóban iskolánk részéről láthatjuk Horváth Tamás tanár úr mellett, Szabó Balázsnét (Gizi nénit) is, akik szeretettel és már már rajongással beszélnek Bea néniről.

A kis film IDE kattintva tekintehtő meg! (VIDEÓ)

Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük