Kedves Istvános Barátaim!

Tájékoztatlak benneteket, hogy sikeres közgyűlést tartottunk június 30-án, ahol sor került a tisztújításra is.

A jelenlévők döntése szerint a régi elnökségből Béki Gabriella és Nagy Márta folytatja a munkát. A lemondottak (Csillag Emi, Forstner Gabriella, és Koczúr Aranka) helyébe Koknya Csabát, Lukácsi Bélát, és Powell Pált választottuk meg. A Felügyelőbizottságba Deli Lajos, és Kőszeghyné Turcsányi Márta mellett Gavaltik Jánost kapott megbízást Rózsa Mari helyett.

A közgyűlés egyhangú szavazással fogadta el az elnökség 2020. évi beszámolóját, és a 2021-es munkatervét, és pénzügyi költségvetését. Ősztől szeretnénk folytatni a minden hó első szerdáján szokásos személyes találkozókat.

Szeptemberben az új elnökség fog dönteni arról, hogy a tavaly elmaradt könyvbemutatókat meg tudjuk e tartani 2021 október 6-án, és – a járványügyi helyzettől függően – tudunk-e további programokat tervezni. Az ülésen megemlékeztünk a közlemúltban elhunyt Rácz Péter barátunkról, ki egyik alapító tagja volt egyesületünknek.

Kérlek Benneteket, ne felejtkezzetek meg a tagdíj befizetéséről, melynek éves összege (2018-as döntésünk óta) 3000 forint. Ez létfontosságú számunkra, hiszen tudjátok, hogy az egyesületünk csak tagdíjakból, és adományokból tud működni.

A tagdíjfizetés legegyszerűbb módja az átutalás az OTP számlaszámunkra:

11702036-20718699

Baráti üdvözlettel, és a jövőbeni találkozások reményében : Béki Gabi

Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük