Kedves Istvánosok!

Ezúttal három fontos témáról írok Nektek. Korosodó Alma Materünk állapota miatti aggodalom késztetett bennünket arra, hogy a következő találkozónkra megszervezzünk egy kerekasztal-beszélgetést azokkal, akiket hivatalból érint ez a kérdés.

1. Meghívtuk, és egy asztalhoz ültetjük az épület tulajdonosát, és vagyonkezelőjét. Meghívó levelet kapott tőlünk :
Dr. Varga Zoltán Balázs – kancellár BGSZC
Erő Zoltán – budapesti főépítész
Maczák Johanna – IX. kerületi főépítész
Harmath Zsolt – igazgató
Árva Péter – statikus
Csősz János – szakértő

Gyere el, és tájékozódj első kézből, milyen esély van arra, hogy folytatódjon az épület megkezdett, és félbehagyott tatarozása. Mikor kerülhet sor a mostanra sürgőssé vált tetőcserére, hogy megszűnjenek a beázások. Ne hagyjuk tovább pusztulni több, mint száz éves műemlék épületünket.

A kerekasztal beszélgetés időpontja március 1. 17 óra

2. Előzetesen tájékoztatlak arról, hogy április első szerdáján (5-én) sor kerül az éves közgyűlésünkre, amin a tisztújítás is esedékes. Kérek mindenkit, aki késztetést érez arra, hogy bekapcsolódjon a vezetőség munkájába, vagy szívesen jelölne valakit, bátran jelezze. A jelöltállítással ezúttal is Láng Valit bíztuk meg, akit hívhatsz a 06 30 9891564 – es számon, vagy kereshetsz a neudold.valeria@gmail.com e-mail címen.

3. Kellemes meglepetésként felkérést kaptunk, hogy vegyünk részt egy irodalmi vetélkedőn , egy öregdiák csapattal, azt követően, hogy idén is meghirdettük a versmondó versenyt. Szóval most keresekmagam mellé játékos kedvű, irodalom kedvelő csapattársakat, akik április 5-én képviselik a Baráti Kört.

Mindenkinek jó kedvet, és jó egészséget kívánok:
Béki Gabi, 2023. február 16.

Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük