Elismerték iskolánk sportegyesületének, a Szent István Sportegyesület munkáját.

A IX. kerületi önkormányzat 2021-es Ferencváros Sporjáért díját 2021.05.06-án vette át sportegyesületünk képviseletében kézilabda részről Bognár László szakosztélyvezető és Nagy Attila a Kispest-SzISE kézilabda csapat vezetőedzője, illetve labdarúgás részről Héray László szakosztályvezető és Makrányi Sándor utánpótlás edző Baranyi Krisztinától, a IX. kerület polgármesterétől.

“A díj átadását követő ünnepi hangulatban ne feledkezzünk meg azokról, akik nélkül mindez nem valósult volna meg. Mindenek előtt Patonyi tanár úrról, akinek szellemisége ma is velünk él, és aki megálmodója volt annak ami mára már létrejött, az általa működtetett labdarúgó szakosztály mellett a női kézilabdacsapat, a saját sporttelep.

Köszönettel tartozunk iskolánk egykori tanulójának Csányi Sándornak aki évtizedek óta támogatója a Szent István sportéletének, így elvitathatatlan érdemei vannak a Vágóhíd utcai sporttelep megvalósításában. Egyedülálló a korábban iskolánkban tanító tanárok, valamint tanuló, sportoló diákok áldozatos segítsége is. Köszönet illeti továbbá a sportági szakszövetségeket, úgymint a Magyar Labdarúgó Szövetséget és a Magyar Kézilabda Szövetséget, hogy biztosították a pályázati lehetőségeket, ezáltal vonzó feltételeket tudunk teremteni a sportolni vágyó gyerekek számára, akiknek létszáma mára már négyszáz fölé emelkedett.

Külön öröm számunkra, hogy a díjat a Ferencvárosi Önkormányzat Képviselő testülete egyhangúlag ítélte oda. Végül de nem utolsó sorban kiemelendő a háttériskolánk vezetői és egyesületünk közötti példaértékű kapcsolat.

Hajrá Szent István SE”

– írta a facebook oldalán a SZISE.

A díjátadásról készült riport az alábbi videóban tekinthető meg:

Csak így tovább! Hajrá SzISE!

Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük